Bio Rexiin joulukuussa!

Elämänkertakonsertti – se on sana, jonka Anssi on lanseerannut aikaiselle joululahjalleen! Neljänä iltana, 19.-22.12. Helsingin perinteikkäässä Bio Rexin elokuvateatterissa esiintyvät mies ja kitara, mutta mukana ovat myös tarinat laulujen takana sekä valkokangas, jolla tarinat heräävät henkiin filmeinä.

Näin Anssi kertoo konserttien ideasta: ”Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Ne heräävät henkiin myös Bio Rexin valkokankaalla ohjaaja Anna Äärelän toimesta. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen. Olen keikkaillut yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja tehnyt suunnilleen kaiken. Nyt edessä on kuitenkin aivan uudenlainen haaste ja tulokulma keikan tekemiseen. Konsertti, jota täytyy kirjoittaa kuin kirjaa. Minulla on sellainen olo, että nyt ollaan jonkin ison äärellä. Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista.”

Kuulostaa varsin kiinnostavalta! Näin ajatteli aika moni, sillä huhujen mukaan heti ensimmäisen viiden minuutin aikana myytiin tai varattiin jo puolet lipuista. Nyt Bio Rexin noin viisisataapaikkainen sali on täynnä jo perjantain, lauantain ja sunnuntain keikoille, mutta torstain 19.12. lisäkeikalla on vielä tilaa. Kipin kapin siis lippuostoksille, ellei pilettiä ole vielä hallussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *