Uusi single ”Rakkaus upottaa”

Tulevana yönä julkaistaan taas uutta musiikkia. Tällä kertaa vuorossa on seuraavan levyn ensimmäinen single, Rakkaus upottaa. Tätä biisiä on kuultu jo jonkin verran keikoilla, sillä Anssi on ollut innoissaan tulevasta singlestään. Me täällä Harhaa.comissa olemme sitä mieltä, että hitti on syntynyt!

Biisin tuotantovaihe tuotti levylaulajalle hieman päänvaivaa, kuten tällaisissa on tapana. Näin Anssi kommentoi haasteita Facebookissa:

Minulla oli kappaleesta alusta lähtien hyvä fiilis, mutta alkuun levy-yhtiö hieman nikotteli sen kanssa: siellä tekstiä pidettiiin liian synkkänä. Asiasta hiukan väiteltiin, mutta lopulta en muuttanut mitään, ja sittemmin labelillakin lämmettiin kappaleeseen. Nyt siellä ollaan lopputuloksesta hyvinkin innoissaan.

Sovituksen, tuotannon ja miksauksen suhteen pidettiin myös useita palavereja, soiteltiin puheluita ja läheteltiin meilejä. Minä tein ensin kappaleesta demoversioita ja kokeilin erilaisia sovituksellisia ratkaisuja. Itse tuotanto ja äänitykset bändin sekä Jussi Jaakonahon kanssa sujuivat hyvinkin kivuttomasti. Hankaluuksia tuli taas miksausvaiheessa: levy-yhtiöllä oli oma näkemyksensä, minulla ja Jussilla taas aika toisenlainen visio. Erilaisia versioita tehtiin eri miksaajien toimesta. Lopulta oli pakko myöntää, että tässä tapauksessa levy-yhtiön kanta oli oikea. Lopullisen miksauksen suoritti Arttu Peljo, ja soundista tuli oikein komea.”

Tänä iltana Anssi juhlistaa puoliltaöin tapahtuvaa singlejulkaisuaan perinteisellä Facebook-livelähetyksellä. Tällä kertaa live ei tule Anssin kellarista, koska sitä remontoidaan parhaillaan, vaan Tuomas Wäinölän treenikseltä!

Huomenna Anssi laukkaa läpi kuusi radiokanavaa, surffaa radioaallolta toiselle! Hän on äänessä SuomiRockilla klo 8.30 ja Novalla klo 9.00 jälkeen. Nauhoituksia tehdään SuomiPopilla klo 10.30 ja Iskelmällä klo 12-13. Livenä Anssi on äänessä taas Radio X3M:llä klo 14.00. Radio Suomellekin tehdään myöhemmin radiossa kuultava haastattelu klo 14.45.

Kuunnelkaa ja katselkaa, ja kertokaa onko se hitti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *