Anssin jäähallikonsertin kuvia kirjana!

Toukokuussa Anssi pääsi toteuttamaan unelmansa konsertista Helsingin jäähallissa ja Harhaa.com pääsi kameroineen paikalle taltioimaan sitä. Nyt olemme koonneet yli 100 kuvaa kirjaksi, jossa raportoidaan koko konsertin kulku aina Meet&Greet-tuokiosta loppukättelyihin asti. Kirja on A4-kokoinen ja siinä on 36 sivua täyttä asiaa, kuvia ja tekstiä.

Tuotanto on aitoa faneilta faneille -laatua, eli parhaan taidon mukaan itse (ja ifolorin avulla) tehty. Lopputulos on varsin upea! Siksi halusimme tarjota Harhaa.comin lukijoille mahdollisuuden tilata kirjaa. Sen hinta on 35 euroa ja ensimmäinen painos valmistuu 9.9. Lahden Möysän Esson keikalle, jonne tuomme niitä jaettavaksi välttyäksemme postikuluilta. Ensimmäisen painoksen valmistuttua kirjaa on mahdollista tilata syyskuun loppuun asti samaan edukkaaseen hintaan, minkä jälkeen tuotantokulut valitettavasti nousevat.

Jos haluat tilata kirjan itsellesi, toimi seuraavasti: Lähetä sähköposti osoitteeseen harhaaposti(a)gmail.com, kerro että haluat kirjan ja kerro myös toiveesi toimitustavasta. Laitamme sinulle maksuohjeet paluupostina ja 30.8. klo 21 mennessä maksetut kirjat ehtivät Mössön tilaukseen. Jos et ole tulossa Mössölle, kirja voidaan toimittaa myös esimerkiksi 21.9. Tavastialle tai kyseisen rockpyhätön ovelle. Voimme myös postittaa kirjan, jolloin maksettavaksesi tulevat postikulut, noin 6 euroa. Kaupoista kirjaa ei tule löytymään, eli sen voi ostaa ainoastaan tekijältä. Kyseessä on siis melkoinen keräilyharvinaisuus!

Yllätyslahjana kirjan ostajat saavat – fanfaareja – ihka aidon Anssin jäähallikeikan julisteen, kooltaan 40x60cm!!! Julisteet annetaan noudon yhteydessä ja tarvittaessa voimme myös yrittää postittaa niitä, jolloin postikulut jäävät ostajalle. Julisteita on rajallinen määrä ja ne jaetaan tilausjärjestyksessä, joten kannattaa laittaa reippaasti sähköpostia meille.

Täältä voit katsoa, millaisia kuvia kirjassa on. Kaikki nuo kuvat eivät edes mahtuneet mukaan, sillä kuvia oli paljon, paljon, paljon… Hyvin harmillinen ongelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *