Anssi Kela ja isot biisit alkaa 27.2.

Onkohan mahdollista, että joku ei olisi vielä kuullut ohjelmasta nimeltään Anssi Kela ja isot biisit? Tätä TV5:n uutta sarjaa on mainostettu viime päivät joka tuutissa. Jos olet kertaakaan avannut televisiosi tuolta kanavalta, melko varmasti olet törmännyt Anssin naamaan, joka hyppää vaikkapa arvaamatta ruutuun elokuvan päätteeksi. Katukuvaankin on tällä viikolla ilmestynyt näyttäviä mainosjulisteita. Mutta hei, maanantaina klo 21 se vihdoin alkaa!

Jokaisessa jaksossa yksi artistivieras haastaa Anssin versioimaan yhden legendaarisen suomalaisen hittikappaleen. Artistivieraat saavat etulyöntiaseman, sillä he valitsevat oman kappaleensa itse, kun Anssille versioitavaksi tuleva kappale on aina tuotantotiimin valitsema yllätys. Jo ensimmäisessä jaksossa levylaulajan naama venähtää, kun hän kuulee, mitä tuleman pitää. Anssi halusi kunnolla haastetta ja saikin eteensä melkoisen miinakentän ohjelman kuluessa. Haastajiksi tulevat Sanni, Lauri Tähkä, JVG, Ellinoora, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Egotrippi ja Erin.

Suomalaisille tutut biisit nostetaan jalustalle. Niiden tarinat kuullaan alkuperäisen esittäjän, biisintekijän tai muun kappaleeseen liittyvän henkilön kertomina. Jakso huipentuu biisien ensiesitykseen yleisön edessä, jossa artistien läheiset, fanit ja alkuperäiset esittäjät pääsevät arvioimaan hittipotentiaalia. Harhaa.comin edustajisto pääsi mukaan kahden jakson livesoittojen kuvauksiin ja ihan varmaa on, että ohjelman myötä saamme uusia hittejä tähän maahan. Vielä ei saa enempää paljastaa, mutta odottakaapa vain! Kuulimme myös haastattelussa, että joitain biiseistä aiotaan vetää keikoilla.

Ohjelmassa on myös mukana hauska kilpailuasetelma: heti maanantain puolella ennen tv-ensiesitystä viikon kaksi uutta kappaletta julkaistaan Spotifyssa, Itunesissa ja Iltalehden verkkosivuilla, minkä jälkeen kansa päättää kumpi jakson kappale vie voiton. Viikon päästä maanantaina klo 20 Anssin suorassa tuloslähetyksessä IL-TV:ssä ja Iltalehden Facebookissa selviää kummasta kappaleesta on tullut isompi biisi. Tärkeintähän ei ole rehti osallistuminen vaan voitto!!!

”Tämän tv-ohjelman tekeminen on ollut ehdottomasti yksi urani kohokohtia, olen nauttinut suunnattomasti sen tarjoamista haasteista. Minut on viskattu musiikillisesti lähes mahdottomiin paikkoihin ja olen joutunut venymään kauas mukavuusalueeni ulkopuolelle. Tämä on ollut hyvin opettavaista ja kehittänyt minua musiikintekijänä,” kertoo Anssi TV5:n tiedotteessa. ”Erityisen ilahtunut olen ollut loistavista artistivieraista, jotka sain mukaani matkalle kotimaisen musiikin ytimeen. Oli valtavan hienoa huomata, ettei yksikään vieras ollut liikenteessä puolivaloilla, vaan kaikilla oli tekemiseen samanlainen into kuin minulla itsellänikin. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaan.”

Maanantaina 27.2. sarjan ensimmäinen jakso, jossa on vieraana Sanni, tulee yhtä aikaa klo 21-22 peräti neljältä kanavalta: TV5, Kutonen, Frii ja TLC. Tulevina viikkoina ohjelman ensiesitys nähdään aina klo 21 TV5:llä. Uusintoja tulee pitkin viikkoa. Niiden kanssa kannattaakin olla tarkkana, sillä TV5:n ohjelmat eivät ole jälkikäteen nähtävillä netissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *