Nyt konserttisalikiertueelle!

(Ei sisällä yllätyksen pilaavia juonipaljastuksia, kuten biisilistaa!)

Anssin ja bändin Parasta aikaa -konserttisalikiertue starttasi viime viikonloppuna Mikkelistä ja Kuopiosta. Kuten kenties sinäkään, Harhaa.com ei ole vielä päässyt osallistumaan karkeloihin, mutta rutistaa lippuja malttamattomana. Muutaman salin osalta liput on jo loppuunmyyty, mutta suurimpaan osaan mahtuu vielä mukaan. Suosittelemme nyt havahtumaan, mikäli taskustasi ei vielä pilettiä löydy. Seuraavaksi kerromme miksi.

Mikkelistä ja Kuopiosta on kuulunut korviimme poikkeuksellisen vahvoja suosituksia. Konsertteja hehkuttavat sekä ne, jotka ovat paikalla ensimmäistä kertaa vuosiin, että ne jotka ovat Anssin keikalla ties-kuinka-monetta-kymmenettä kertaa. Tämä alkaa vahvasti vaikuttaa timanttiselta kokonaisuudelta, jossa on otettu huomioon suuren kuuntelevan yleisön mieltymykset sekä vaateliaampien hc-fanien toiveet.

Konsertti on koottu kahdesta osasta; ensimmäinen on akustinen ja toinen on sähköinen. Konsertti alkaa Anssin sooloilulla. Nämä biisit levylaulajamme arpoo omista suosikeistaan ja joukossa on ollut myös covereita. Akustinen ja sähköinen bändiosuus pysyvät samana joka keikalla, koska ne on hiottu mahdollisimman parahultaiseksi ja mukana on valojen muodossa tapahtuva visuaalinen iloittelu, jota kiertueen oma valomies hoitaa. Settien välissä on noin 20 minuutin tauko ja klo 19 alkaessaan konsertti päättyy noin klo 21.45. Konsertin jälkeen Anssi on tavattavissa paitamyyntipisteellä, joten nimmarin ja yhteiskuvan saavat kaikki, jotka sinne saakka uskaltautuvat.

Harvoin Anssia livenä nähneet ovat vaikuttuneet suureen innostukseen asti siitä, miten bändin soitto ja Anssin laulu ovat kehittyneet vuosien varrella ihan uudelle tasolle. Ihminen voi myös hämmentyä siitä hurmiosta, joka perinteisesti rauhallisesti käyttäytyvästä konserttisaliyleisöstä nousee näillä keikoilla. Miehetkin ovat liikuttuneet kyyneliin asti Nummelaa kuunnellessaan. Anssissa on jotain maagista.

Monia keikkoja nähneet konkarit on saatu myös yllättymään, vaikuttumaan ja tärisemään innostuksesta. Biiseistä on tehty uusia todella hienoja sovituksia ja niitä on ihan huolella treenattu. Täysillä vetävän Anssin lisäksi myös bändi on vauhdissa, esimerkiksi Tuomas veti Kuopiossa puolispagaateja ja hyppypotkuja kiertueensa aloituksen kunniaksi. Anssi on pyrkinyt luomaan täydellisiä Anssi Kela -keikkoja, joissa on ”herkkyyttä ja voimaa, valoa ja varjoa”. Saarakin on vastoin tapojaan puhjennut kehumaan versioita.

Pari pikku vinkkiä konserttiin: Vaikka tämä on istumakeikka, varaudu siihen, että jossain vaiheessa homma voi mennä tanssiksi. Se on erittäin ok. Entä muistatko, miten kännykästäsi saa valotuikun päälle? Paitamyyntipisteeltä voit ostaa kotiinviemisiksi myös uudenuutukaista Kela-teetä 5 euron pussihintaan – se on valkoista appelsiininkukkateetä, Anssin omaa lempparia!

Alla Parasta aikaa -kiertue koko komeudessaan. Valitse konserttisi, nyt kannattaa hiukan matkustaakin, se avartaa! Liput pääset ostamaan täältä. Lue lisää paikalla olleiden hehkutusta.

Pe 1.4.2016 Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli
La 2.4.2016 Kuopio, Musiikkikeskus
Ke 6.4.2016 Jyväskylä, Paviljonki
To 7.4.2016 Pieksämäki, Poleeni
Pe 8.4.2016 Lohja, Laurentius-sali
La 9.4.2016 Turku, Logomo
Ti 12.4.2016 Lahti, Sibeliustalo
Ke 13.4.2016 Hyvinkää, Hyvinkää-sali
To 14.4.2016 Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 15.4.2016 Salo, Kulttuuritalo Kiva
La 16.4.2016 Tampere, Tampere-talo
Ke 20.4.2016 Rauma, Rauma-sali
To 21.4.2016 Helsinki, Savoy-teatteri
Pe 22.4.2016 Kouvola, Kuusankoskitalo
La 23.4.2016 Järvenpää, Järvenpää-talo

One thought to “Nyt konserttisalikiertueelle!”

  1. ”Anssissa on jotain maagista.” Kyllä. Ilman muuta. Ja sinulla kynä hallussasi, Mari. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *