The Circus Experience

Viime viikon torstain The Circus -spektaakkeli on nyt mahdollista päästä kokemaan jälkikäteen, sillä ystävämme ovat taltioineet asiat niin kuin ne olivat. Aiemmista uutisista löydät raportin illan avanneista Martin-haastajista ja nyt keskitymme varsinaiseen Anssin ja bändin 15-vuotisjuhlakeikkaan. Vierailijoiksi keikalle saapuivat JVG:n Jare ja VilleGalle sekä iki-ihana Sanni. Encoressa soitettiin 15 vuoden takainen Sodan keikka uusintana, eli kaksi biisiä siinä järjestyksessä kuin ne olivat: Kaksi sisarta ja Mikan faijan BMW. Toimii edelleen!

Aloita lukemalla keikkarapsa täältä.

Keikkakuvia voit katsoa täällä.

Ja viimeisenä, vaan ei ollenkaan vähäisimpänä: alta löydät linkin soittolistaan, joka sisältää koko keikan musiikillisen annin, biisi tai kaksi kerrallaan. Koko setti kestää noin 1 h 45 min. Rattoisaa keikkailtaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *