Torstai-iltana Circuksessa juhlitaan

Huomio kaikki, joilla on mahdollisuus päästä tulevana torstai-iltana 19.11. klo 20 Helsingin keskustassa sijaitsevaan The Circus -huoneistoon kuulemaan elävää musiikkia! Ennakko-odotukset sen kuin kovenevat, sillä nyt Anssi on virallisesti vahvistanut seuraavat viisi seikkaa:

1. The Circuksen keikkapaikka on bändin tavallista areenaa suurempi, isommat bileet!
2. Lämppärinä lavalle nousee kuusi Martin-kisan esiintyjää.
3. Settiin liittyy yllätysvieraita. Siis useita vieraita.
4. Keikka juhlistaa Anssin bändin 15-vuotisjuhlaa.
5. Lavalla alkaa tapahtua jo ennen yhdeksää, joten yöllä ehtii nukkua, mikäli tarvetta.

The Circuksen ovet aukenevat klo 20 ja liput maksavat palvelukuluineen 18 euroa. Martin-haasteen esitykset alkavat jo klo 20.30. Aikataulullisista ja teknisistä syistä esiintymiset tehdään singbackinä, eli laulut livenä ja soitto nauhalta. Esiintyjät ovat Tomi Tamminen, Mika Haapasalo, JoRa, Tatu Kemppainen, Mami & Jesé ja Sami Arvonen. Itse Martin-kisan ratkaisu jää odottamaan ensi viikkoa. Katso illan esiintyjien videot.

Anssin keikan alkamisaika on jo klo 21. Anssin lupaamat yllätysvieraat ovat hyvin todennäköisesti Vain elämää -ohjelman tältä kaudelta tuttuja artisteja. VilleGalle on samana iltana keikalla turkulaisessa yökerhossa, mutta hän on nopsa poika, eikä Turkuun ole pitkä matka. Antti Tuiskunkin kiertue jatkuu vasta perjantaina. (Joskin torstaille osuu Eckerö Finlandian keikka.) Olisimme jopa tyrmistyineitä, jos Sanni ei nousisi lavalle.

Kaiken kruunaavat soolobändin 15-vuotisjuhlat! Helsingin Sodassa 31.10.2000 Anssi bändeineen esiintyi ensimmäisen kerran livenä, setissä olivat Kaksi sisarta ja Mikan faijan BMW. Bändissä soittivat rumpalit Ville Kela ja Jani Auvinen sekä bassossa Antti Karisalmi. Anssi soitti akustista kitaraa. Kuullaanko juhlakeikalla myös akkariversioita tai kaksia rumpuja – ja kuka soittaisi toisia rumpuja? Murhaballadia tai Esko Riihelän painajaista? Vain taivas on rajana kuvitelmille, miten bändin 15-vuotisjuhlaa voitaisiin viettää!

Jos et ole vielä vakuuttunut The Circuksen tarpeellisuudesta hyvinvoinnillesi marraskuun pimeydessä, katso Anssin suostuttelupuhe!

Kun lippu on hallussasi, voit siirtyä tänne fiilistelemään viime viikonlopun keikkatunnelmia Kuopiosta. (Ennen ei uskalla lukea, mistä voi jäädä paitsi.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *