Vain elämää starttaa tänään!

Oliko joku vielä tietämätön siitä, että Anssi esiintyy uudessa Vain elämää -sarjassa, jonka ensimmäinen jakso tulee tänään telkkarista? Muistutukseksi kerrottakoon myös, että muut sarjan hahmot ovat Antti Tuisku, VilleGalle, Maija Vilkkumaa, Sanni, Virve Rosti ja Pave Maijanen. Sarjaa esitetään Nelosella perjantai-iltaisin klo 20. Mikäli missaat perjantaisen lähetyksen (perjantai on usein keikkailta!), uusinta tulee sunnuntaina Neloselta klo 18.30 ja jakson voi katsoa vielä kolmanteen kertaan Liviltä keskiviikkona klo 22. Nettiin Ruutu.fi-sivulle uusi jakso tulee katsottavaksi aina sen ensiesityksen jälkeen.

Jokaisessa jaksossa Anssi esittää oman versionsa itse valitsemastaan toisen artistin kappaleesta – poikkeuksen tekee tietysti Anssin oma jakso, jossa muut artistit versioivat Anssin biisejä. Anssi on itse sovittanut kaikki esittämänsä biisit. Tavallisesti ohjelman kappaleiden sovituksista vastaa Vain elämää -bändin nokkamies Leri Leskinen. Anssi on vihjaillut, että pari ohjelman kautta versioiduksi tullutta biisiä saattaa päätyä keikkaohjelmistoonkin. Aika jännää!

Levylaulaja on tähän mennessä ehtinyt nähdä kolme ensimmäistä jaksoa. Ensimmäinen oli kuulemma hyvä, mutta hiukan jäykkää tutustumismeininkiä, toinen oli jo vauhdikkaampi ja kolmas oli Anssin mielestä ehkä kaikkien aikojen paras Vain elämää -jakso. Odotukset siis melko korkealla…

Jaksojen järjestys ja ensi-illat Nelosella:

18.9. Virve Rostin päivä
25.9. VilleGallen päivä
2.10. Maija Vilkkumaan päivä
9.10. Antti Tuiskun päivä
16.10. Anssi Kelan päivä
23.10. Sannin päivä
30.10. Pave Maijasen päivä
6.11. Duettopäivä (7 duettoa)

Vain Kelan elämää ja muuta nettisälää

Perjantaisin klo 21.30 aina uuden jakson jälkeen Nelosen Ruutu-palvelusta voi katsoa Vain Kelan elämää -pätkän, jossa seurataan Anssin taivalta ohjelman parissa. Katso maistiainen! Ohjelman jälkeen Ruutu-palvelussa ruoditaan myös jaksoa kolmen panelistin voimin Karonkka-jatkoilla. Tämän lisäksi Anssi lupaili järjestävänsä aina tilaisuuden tullen perjantai-iltaisin suorat keskustelu- ja kommentointikimarat Facebook-sivullaan jakson tv-esityksen jälkeen, tarkkaile tilannetta!

Katso Anssin snapchat-videotaltiointi sarjan viimeisen kuvauspäivän tunnelmista. Tähän menoon pääsemme mukaan!

Kokonaiset Vain elämää -jaksot löydät täältä aina niiden tv-ensiesityksen jälkeen. Jokainen biisi tulee sivuille myös omana klippinään, kokoamme tähän alle Anssin versioinnit, jotta voit nautiskella niistä helposti jälkikäteen. (Repeatilla kuuntelua helpottaa, kun klikkaat videon loputtua videoehdotukset yläkulman ruksista kiinni – sen jälkeen voit soittaa videota uudestaan niin monesti kuin haluat, ilman mainoksia alussa.)
Virve Rostin päivä: Avara luonto
VilleGallen päivä: Kasarin lapsi
Maija Vilkkumaan päivä: Luokkakokous
Antti Tuiskun päivä: Vaarallinen
Anssi Kelan päivä: koko ohjelma & Levoton tyttö -duetto Sannin kanssa
Sannin päivä: 2080-luvulla
Pave Maijasen päivä: Ikävä
Duettopäivä: Maija & Anssi: Lissu ja mä, Anssi & Sanni: Piirrä minuun tie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *