Lemonator jättää jäähyväiset 20-vuotisjuhlakeikoilla

Harhaa.comin lukijoiden hyvin tuntema Lemonator soittaa elokuun lopussa kolme keikkaa juhlistaakseen 20 vuotta sitten käynnistynyttä uraansa.

Laulaja-kitaristi Lasse Kurki lisää: ”Samanaikaisesti on fiilis, että nämä voivat olla bändin vikat keikat ikinä, joten nyt kun on tilaisuus, niin vietetään iloisia jäähyväisiä synttäritunnelmissa.”

Tulevilla keikoille odotetaan siis sekä riemukasta että haikeaa tunnelma. Lemonatorin 20-vuotisjuhlakeikat soitetaan 27. 8. Tampereen Klubilla, 28. 8. Turun Klubilla ja 29. 8. Helsingin Tavastialla. Lipunmyynti keikoille on käynnissä Tiketissä.

Bändissä musisoivat Lasse Kurjen lisäksi kitaristi Risto Eskolin, basisti Antti Karisalmi ja rumpali Kelly Ketonen. Kaksi viimeksi mainittua ovat tulleet tutuiksi Anssin bändin jäseninä – Antti on ollut Anssin bändissä sen perustamisesta lähtien, Kelly liittyi retkueeseen kesällä 2001 ja soitti Anssin rumpalina viimeksi kesällä 2012.

Lemonator nousi ensimmäistä kertaa lavalle 26.8.1995 Semifinalissa Helsingissä. Samana vuonna julkaistiin Playing With Dinosaur -EP. Sittemmin bändi on julkaissut kuusi studioalbumia ja yhden kokoelman: Yellow (1997), Maison Rilax (1998), The Waltz (2000), Grandpop (2003), Yesterday was good (2004, kokoelma), At the presence of great beauty (2006) ja Shake Shake Shake (2010). Näistä läpimurron teki vuosituhannen vaihteessa julkaistu loistokas The Waltz, jolta California valittiin vuoden parhaaksi biisiksi.

Harhaa.com uskoo, että kaikki bändin jäsenet ovat kiireisiä tahoillaan ja utelimme Antilta, mitä tyypit nykyään puuhastelevat. Hän vastasi näin: ”Mähän nyt olen soitellut Anssin lisäksi Petran kanssa ja tehnyt kotioloissa musaa muille ja studiossa mm. Einin ja Milana Misicin levyjä Ripan ja Lasse Väyrysen kanssa. Ripa on ollut satunnaisissa studiosessioissa mukana esim. tuottajana ja viime aikoina keskittynyt lähinnä sähköhommiin. Kelly soittaa Samae Koskisen bändissä ja Lasse taas toimii Warnerilla levy-yhtiömiehenä, Radio Helsingissä vakioäänenä ja tehnyt biisejä esim. Anna Puulle.”

Lemonator soitti 10-vuotisjuhlakeikkansa bändin keikkalakanoin ja sitruunoin koristellussa Semifinalissa elokuussa 2005. Kuuman ja iloluontoisen keikan loppupuolella rumpuja kävi mätkimässä myös bändissä 90-luvulla vaikuttanut rumpali Mikko von Hertzen.

Antti kertoo keikan odottajille terveisiä treenikämpältä: ”Bändi tulee olemaan iskussa, ainakin viime treeneissä homma tuntui toimivan erittäin hyvin.”

Saapa nähdä, mitä kaikkea 20-vuotisjuhlissa tapahtuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *