Anssin uutta musiikkia Elastisen uudessa ohjelmassa

Harhaa.comin korviin on kantautunut huhuja, että Anssi äänittää uutta musiikkia Elastisen tulevassa tv-sarjassa Elastinen feat. Ohjelman nauhoitukset alkoivat toukokuussa ja valmistuttuaan sarja tullaan näkemään MTV-kanavalla. Viihdeohjelmassa näytetään miten musiikkia syntyy.

”Hip hopille tunnusomaista on featurointi eli vieraileminen toisten biiseillä. Se on sellainen kunnia ja kutsu, että saa lainata toisen karismaa hetkeksi oman juttuni tueksi. Se on tietyllä tavalla räppipiireissä sellainen kutsu, josta ei voi kieltäytyä”, Elastinen kertoo MTV:lle nimen takana olevasta ohjelman ideasta.

Elastinen tekee muiden artistien kanssa kymmenen biisin levyn. Jokaisen biisin teosta nähdään yksi jakso. Mukana olevista tähdistä on tätä ennen paljastunut jo neljä – Lauri Tähkä, Juha Tapio, Anna Puu ja Samu Haber.

”Kutsuin mukaan ihmisiä, jotka ovat mielestäni mielenkiintoisia, isoja nimiä. Nämä ovat myös sellaisia tyyppejä, joiden kanssa ei välttämättä odotettaisi, että teen yhteistyötä. Toivon, että tämä haastaa minut tekemään poikkitaiteellisia ratkaisuja räppimenneisyyteni kannalta. Kyse ei todellakaan ole siitä, että pyytäisin artisteja vain laulamaan kertosäkeen levylle. Minä voin laulaa vaikka kertsit, kun toinen räppää, jos se tuntuu siistiltä idealta”, Ela valottaa valintojaan.

Jokaista ohjelman jaksoa kuvataan kahteen otteeseen: ensimmäisenä päivänä jakson vieras vie Elastisen itselleen merkityksellisen tekemisen pariin ja luvassa on puhetta laulujen aiheista – tunteista, musiikista sekä elämästä. Toisena päivänä kappaletta työstetään, äänitetään ja se esitetään Elastisen valitsemassa paikassa.

Ja niistä huhuista. Ruisrockista vasta palautuneet Anssi ja Elastinen ovat tänään puuhastelleet tv-kuvausten parissa Malmin lentokentällä, jonne on pystytetty äänitysstudioarsenaalia lentokoneiden keskelle. Katso Fried Musicin Instagram-kuva. Liekö tarpeen saada lisää lentokonetta raidoille? Artistit kävivät myös lennolla yläilmoissa, minkä päätteeksi Anssi postasi yhteisposeerauksen Facebook-sivulleen. Toukokuun lopulla Anssi ja Ela olivat karting-radalla, mikä liittynee myös ohjelman kuvauksiin.

Todellinen uutinen tulee tässä: työstettävä kappale on tietojemme mukaan viimeisessä vaiheessa Nostalgiaa-levyltä pois jäänyt Pitäis välillä elää. Kuuntele linkistä viime kesän keikkaversio. Mikäli huhut pitävät paikkansa, saamme siis nauttia tästä levyn loistokkaasta ylijäämäraidasta ennemmin kuin arvasimmekaan!

Lue täyttä faktaa ohjelmasta MTV:n sivuilta.