Anssi tähdittää Vain elämää

Tänään saimme odotetun vahvistuksen Anssin osallistumisesta parhaillaan kuvauksiaan aloittelevaan Vain elämää -tv-ohjelmaan. Sarjassa joukko kotimaisia laulajia leiriytyy kymmeneksi päiväksi saman katon alle ja esittää toistensa tuotantoa omanlaisina tulkintoinaan. Anssin kämppäkavereiksi tulevat Sanni, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, VilleGalle, Pave Maijanen ja Virve Rosti. Nyt kuvattava neljäs kausi nähdään Nelosella tänä syksynä.

Ohjelman osallistujista on käyty viime päivinä kiivasta spekulaatiota, kun julkisia ovat olleet vain artistien siluetit. Albumilistan ykköseksi juuri singahtanut Antti Tuisku intoili Facebookissaan eilen aamupäivällä: ”Ei nyt oikeen tiiä miten pitäis suhtautua näihin tuleviin päiviin/viikkoihin. Ku niin maan pal kauheest meinaa jännittää.” Kuvassa hän virnuili auton ratissa kypärä päässään. Tänään hän kommentoi myrskyä vesilasissa: ”En mie eilen ollu vielä mihinkään matkalla, mut tänään oon!!”

Anssia on pyydetty ohjelmaan jo ensimmäiselle kaudelle. Tuolloin uusi formaatti arvelutti. ”Suhtauduin tarjoukseen varauksellisesti ohjelman tosi-tv-luonteesta johtuen. Sanoin, että soittaminen ja laulaminen kyllä kiinnostaisi, mutta ei mikään hipan leikkiminen muiden artistien kanssa”, hän kirjoitti Facebookissaan lokakuussa 2012.

Samaan hengenvetoon levylaulaja kuitenkin lisäsi: ”Katsoin ensimmäisen jakson. Ei se minusta hassumpi ollut, joidenkin biisien versioinnit olivat ihan hyviäkin. Televisiosta ei nykyisellään tule yhtään liikaa musiikkiohjelmia (lasken laulukilpailut vähän eri kategoriaan), siksi tervehdin Vain elämää -sarjaa ilolla.”

Viime syksynä Anssi oli jo koukussa sarjaan ja nauhoitti ainakin Toni Wirtasen päivän, koska ei perjantai-iltaan päällekkäin osuneen keikkansa takia ehtinyt sitä suorana katsomaan. Tässä vaiheessa oli jo aika selvää, mitä tapahtuisi, jos kutsu kävisi uudelleen.

Ohjelman pääosassa ovat artistit ja heidän musiikkinsa, joten jännityksellä odotamme, kuka versioi ja mitä. Anssi on esittänyt Sannin ”Jos mä oon oikee” -kappaleen Tuure Kilpeläisen kanssa Hetkiä Kalliossa -sarjassa. Katso Areenasta. Antti Tuiskun ”Peto on irti” pääsi Big Bang -ohjelman Kela-generaattoriin hiljattain. Katso video. Virve Rostin kanssa Anssi on aikoinaan kisaillut Kotikaupungin tähdissä ja Maija Vilkkumaa on ollut Anssin kanssa yhteishaastattelussa vuosia sitten. Tämän suurempaa yhteistyötä ei Harhaa.comin tietojen mukaan ole tehty.

Artistit kokoontuvat parhaillaan Etelä-Savoon Hirvensalmelle, jossa Satulinnan kartanohotelli ottaa heidät kattonsa alle. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät – tai Antti Tuiskun jännitys tarttuu – heillä on perhosia vatsoissaan. Peukut pystyyn siis Anssille ja kämppiksille! Syksyllä nähdään ja kuullaan!

Lue Anssin tunnelmia Facebookista ja lähetä omat terveisesi!

Aiemmin nauhoitetun Anssin haastatteluvideon voit katsoa Nelosen sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *