Harhaa.com is back!

Olipa kerran vaaleansininen sivusto nimeltään Harhaa.com. Se syntyi marraskuisena maanantaina 25.11.2002, kasvoi iloisesti ja eli loiston päivänsä, mutta alkoi sitten rapistua ja unohtui lopulta kaikkien hylkäämänä. Tarinan loppu ei miellyttänyt meitä. Meidän piti muuttaa maailmaa.

Tänään Kelatorstaina Harhaa.com on luonut nahkansa ja herännyt uudelleen henkiin kuin feeniks-lintu tuhkastaan! Kevät sen esiin vapauttaa!

Ajankohta on muutenkin täydellinen – huomenna julkaistaan Anssi Kelan kuudes albumi Nostalgiaa. Näillä sivuilla sitä nostalgiaa vasta onkin! Olemme tuoneet vanhalta sivustolta kaiken oleellisen sisällön mukanamme, mikä tarkoittaa tällä hetkellä noin kolmeasataa sivua, jotka ovat keskimäärin aika pitkiä. Esimerkiksi legendaarinen Teetuokio-haastattelu, 28 aanelosta. Sekaan on ujutettu myös joitakin virallisilla sivuilla unholaan painuneita suosikkejamme, kuten Kitaragalleria ja Sylttytehdas.

Täysin uusiakin juttuja on raapustettu. Suurin ylpeyden aihe on Biisilista, josta voit lukea taustat kaikkiin Anssin soolourallaan julkaisemiin kappaleisiin. Pekalle ja Sudelle on rakennettu oma aikakone. Aukio-levyn kauniit lyriikat on käännetty englanniksi. Kaikki sivut on pyritty päivittämään nykypäivään, mikä on tarkoittanut monilta osin kymmenen vuoden kiriä. Jos Anssi on mielestäsi tehnyt comebackin, Aikajanalta voit yrittää määrittää haluamasi vuoden sille. Näennäisesti yksinkertainen rakenne kätkee taakseen massoittain tietoa sekä kaikenlaisia ylläreitä.

Harhaa.comiin on tulossa vielä runsaasti päivityksiä, sillä tähän ajankohtaan ehtiäksemme jouduimme avaamaan sivun hiukan keskeneräisenä. Suurin työsarka on Galleria – sinne tulee kuvia noin sadalta Anssin keikalta ja muista tilaisuuksista viimeisten 13 vuoden ajalta. Myös noin 150 kiperän kysymyksen tietovisa-patteristomme on vielä ladattavana. Arkistoista on löytynyt (ja löytyy edelleen!) kummallista kamaa, joka olisi hauska tuoda takaisin päivänvaloon. Työtunteja ei ole ollut mieltä yrittää laskea, kun kaiken tämän katoaminen ei tuntunut oikealta vaihtoehdolta. Tämä on meidänkin historiaamme ja se oli hienoa aikaa!

Toivotamme kaikki Anssin musiikin vanhat ja uudet ystävät lämpimästi tervetulleiksi! Sekä tietysti levylaulajan itsensä, toivottavasti tästä uudesta ja paremmasta nostalgiasta on sinulle iloa!

T: Harhaa.comin tiimi eli sisältömestari Mari ja konemestari Matti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *