Kuvaraportti Tavastialta 22.1.2012

Anssi oli Tavastialla juhlistamassa presidenttiehdokas Pekka Haaviston pääsyä vaalien toiselle kierrokselle 22.1.2012. Vaalivalvojaiset alkoivat noin klo 19 ja Tavastia täyttyi nopeasti. Ohjelmassa oli ääntenlaskennan seurantaa, haastatteluita ja tietysti hiukan musiikkiakin. Yleisön joukossa vilahteli eri alojen artisteja, tv-kameroita, poliitikkoja ja samppanjalaseja, jotka huhun mukaan loppuivat Tavastialta kesken illan. Eikä ihme, sillä Urho Kekkosen kadun legendaarisella rock-klubilla vietettiin sunnuntai-illan riemukkaimpia juhlia humaanimman Suomen ja ihmeiden teon kunniaksi.

Tässä pieni kuvakatsaus illan tunnelmiin.

Pertti Jarla ja Anssi

Pertti Jarla luovutti Anssille tätä varta vasten piirtämänsä kakkosoriginaalin Fingerpori-sarjakuvasta, jossa Kelan Anssi kannattaa Haaviston Pekkaa. Katso sarjakuva.

Anssi tykkää!

Suurena Fingerporin fanina Anssi oli erittäin otettu. Hänen mukaansa tämä menee vähintään Aku Ankan Antti Relan kanssa tasoihin, tai ehkä jopa ohi!

Kuoro kasassa.

Vaalituloksen selvittyä ja Haaviston marssiessa musiikkitalolta kohti Tavastiaa muusikot pelmahtivat Anssin johdolla lavalle esittämään kampanjan tunnusbiisiksi noussutta kappaletta Jäähyväiset aseille.

Olavi villitsee.

Yleisö oli vahvasti mukana! Olavi Uusivirta villitsee juhlakansaa ja kappaleen lopuksi Paula Vesala käänsi viimeisetkin laulumikit yleisöä kohti.

Bändi kiittää.

Muusikot kiittävät ja kumartavat. Taustalla suorasta TV1:n kuvasta näkyy, että Pekka lähestyy. Kertosäettä laulettiin, kunnes…

Pekka lavalla!

…yhtäkkiä 18,8 % suomalaisten äänistä saanut presidenttiehdokas olikin lavalla ja yleisö hurrasi kuin rock-konsertissa! Joka suunnasta lavan eteen ja ympärille rynnisti kameroita seuraamaan ja taltioimaan hetkeä.

Antonio ja kukat.

Pekan mukana lavalle saapui myös Antonio, joka rutisti jättimäistä sinivalkoista kukkakimppua silminnähden onnellisena.

Pekka kiittää.

Pekka kiitti kannattajiaan, jotka uskovat siihen, että ihmeitä tapahtuu kun niitä tehdään.

Ilmapallomies.

Tunnelma oli katossa. Siellä lensi myös hauska harmaapäinen ilmapallomies.

Nämä kuvat ja muutama lisäotos täällä.

Lunttaa Anssin Jäähyväiset aseille -muistilappu ja osaat laulaa mukana! Katso Anssin ja kumppaneiden esitys eturivistä taltioituna.

Lisää Tavastian tunnelmia voit lukea foorumilta.