Pieni juhlakiertue vie aikamatkalle

Tänä syksynä Anssi juhlistaa kymmenvuotista soolouraansa Pienellä juhlakiertueella. Kiertueen keikoilla palataan vuoden 2001 tunnelmiin: lauteilla nähdään jälleen kaksi rumpalia, Anssi soittaa akustista kitaraa sekä ensimmäistä Gretsch-kitaraansa ja biisilistan uusin tulokas on loppuvuodesta 2001 julkaistu Milla. Mikäli mennään nuottien mukaan, jokainen keikka alkaa Kahdella sisarella ja päättyy Nummelaan. Tervetuloa aikakoneeseen!

Keikkojen toisella puoliajalla keskitytään uudempaan tuotantoon. Kolmella ensimmäisellä keikalla (Heinola, Helsinki, Mikkeli) on kuultu myös julkaisemattomia uusia kappaleita: Miten sydämet toimii?, Mitä tapahtuu?, Viimeinen yö ja Kaatua kuin puu. Anssi on luvannut huomioida keikoilla yleisön toiveita, niitä tulee esittää kyltein tai etukäteen netitse.

Yleisöä odottaa jälkikäteen vielä bonus – jokaisella keikalla jaetaan lappusilla koodeja, joilla voi muutaman päivän kuluttua lunastaa ilmaiseksi Anssin sivujen Musiikkipuodista livemateriaalia keikalta. Jokaiselta keikalta tulee erilainen setti kaupan hyllylle. Luonnollisesti muutkin kuin keikalla olleet voivat ostaa maukkaita livebiisejä euron kappalehintaan tai kolmella eurolla koko setin. Suosittelemme rekisteröitymistä puotiin, jotta musiikin lataus onnistuu varmimmin.

Kesällä 2001 bändi kiersi vimmatusti Suomea ristiin rastiin ja soitti toinen toistaan pienemmissä tikkanurkkauksissa. Syksyllä 2011 keikkabussi pysähtyy näissä paikoissa:

28.10. ÄHTÄRI, B52
29.10. KAUSTINEN, Konsta
11.11. RUKA, Zone
12.11. SUOMUSSALMI, Kiannon Kuohut
18.11. KUOPIO, Puikkari
19.11. VIITASAARI, Pihkuri
25.11. KOUVOLA, Encore
26.11. LEPPÄVIRTA, Vesileppis
02.12. JYVÄSKYLÄ, London
03.12. ESPOO, Amarillo
05.12. HYVINKÄÄ, Hopealyhty
09.12. TAMPERE, Ilona

Joulukuulle toivotaan vielä ainakin Nummelan keikkaa. Kiertueen oli alun perin tarkoitus alkaa Nummelasta, mutta ilmaistapahtuma joutui kuntabyrokratian rattaisiin ja hinnoiteltiin nurin. Vihdissä on kuuleman mukaan kiehahtanut aiheen tiimoilta oikea kunnallispoliittinen soppa. Katsotaan, kypsyykö siitä vielä keikka kiertueen lopettajaisiksi. Tarkista keikkapaikat kalenterista!

Lue Anssin keikkaraportti Helsingin ja Mikkelin keikoista.
Heinolan keikka on raportoitu täällä keskiviikon 28.9. kohdalla.
Katso Menneistä keikoista Pienen juhlakiertueen biisilistoja.