Kissojen Yö -kilpailun tulokset

Vastausaika Kissojen Yö -kilpailuun on päättynyt ja nyt on aika julistaa tietovisan oikeat vastaukset sekä onnettaren suosikit.

Oikeat vastaukset:

1. C Kysymyksessä tiedusteltiin, mitä Aamu-kappaleen päähenkilö tekee joka aamu töihin lähtiessään. Oikea vastaus löytyy kuuntelemalla Aamu, jossa lauletaan ”teen saman jutun joka aamu, jätän keittiön pöydälle viestin”. Biisissä ei puhuttu mitään päivän lehdestä vaan käytetyt uutiset tulivat radiosta ja juomaksi keitettiin nimenomaan vahvaa kahvia. Valkoisia tulppaaneja aiottiin ostaa myöhemmin samana päivänä.

2. B Seuraavaksi kysyttiin, mikä ei ole Aukio-albumin biisi: Huuto, Uneton, Haaveilua vai Ihme. Tähän kaikki vastasivat oikein, eli Uneton. Rakkaus on murhaa -levyltä löytyy biisi Insomnia ja Aukiolta kappale nimeltään Uni.

3. B Aukion kaivoksessa louhittiin kuparia, kukaan ei erehtynyt ehdottamaan kultaa, suolaa saati kivihiiltä. Tämä tiedonjyvä on tullut ilmi joissakin haastatteluissa ja foorumin sekä blogin kirjoituksissa.

4. D Neloskysymys ei kovasti päänvaivaa aiheuttaneesta kysymyksen asettelusta huolimatta harhauttanut ketään. Anssin pedaalijalusta ei valitettavasti ole Star Trekin Enterprise, Miinakenttä eikä Stadionkiekko, vaan Ruotsinlautta. Anssi mainitsi sen hiljattain myös