Voita liput Kissojen Yöhön!

Anssin Aukio-albumin julkaisu ja odotettu päivämäärä 09.09.09 lähestyy. Levyn julkaisun jälkeen alkaa myös keikkailu. Edellisestä oikeasta Anssi Kela -keikasta onkin jo ehtinyt vierähtää pari vuotta, joten livenälkä alkaa olla melkoinen. Harhaa.com tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden voittaa liput ensimmäiselle tämän syksyn keikalle!

Kaksi päivää levyn julkaisun jälkeen eli 11.9. Anssi esiintyy Korkeasaaren Kissojen Yössä. Luvassa on akustinen triokeikka kokoonpanolla Anssi-Antti-Saara, eli akustinen kitara, basso sekä kosketinsoittimet. Artistin mukaan kokoonpanolla on esiinnytty aiemmin vain kerran ja se toimi niin hyvin, että sitä halutaan kokeilla uudestaan.

Kissojen Yö karjahtelee uhanalaisten Amurin kissapetojen puolesta. Amurinleopardien tilanne on erityisen huolestuttava – luonnossa elää enää noin 40 yksilöä. Amurintiikerit on saatu pelastettua samasta tilanteesta ja aktiivisen suojelutyön tuloksena luonnonkanta on jo noin 500 tiikeriä. Kissojen Yössä yleisö voi osallistua kissapetojen suojelutyöhön mm. soittamalla keräysnumeroihin tai ostamalla lippunsa ennakkoon – jokaisesta ennakkolipusta menee 2 euroa suojeluun.

Korkeasaari on Kissojen Yönä avoinna klo 16-24. Kissapedot ovat liikkeellä hämärän aikaan ja yleisö pääsee seuraamaan miten kissalaakson asukit ottavat illan herkkupalat vastaan. Karhulinnan AMUR-festareilla 11.9. esiintyvät Anssin lisäksi mm. Emmi, Daisy, Automatic Eye ja Hollow Heart. Katso tarkempi ohjelma osoitteesta www.kissojenyo.fi.

Ja kuinka ne liput voi voittaa? Alla on joukko kiperiä kysymyksiä, joissa testataan Anssi-tietouttasi. Lähetä vastauksesi Harhaa.comin palautelootaan tai sähköpostitse yllapito(at)harhaa.com postiosoitteellasi varustettuna. Vastausaikaa on sunnuntaihin 6.9. klo 12 asti, jonka jälkeen arvomme oikein vastanneiden kesken kolme kahden lipun pakettia Kissojen Yöhön. Onnea ja menestystä kilpailuun!

Kysymykset:

1. Mitä Aamu-kappaleen kertojahahmo tekee joka aamu ennen töihin lähtöä?
a) lukee päivän lehden
b) keittää laihaa kahvia
c) jättää keittiön pöydälle viestin
d) ostaa valkoisia tulppaaneja

2. Mikä näistä ei ole Aukio-albumin biisi?
a) Huuto
b) Uneton
c) Haaveilua
d) Ihme

3. Aukion kappaleet nivoutuvat yhdeksi tarinaksi, jonka keskeinen tapahtumapaikka on kaivos. Mitä kaivoksessa louhitaan?
a) kultaa
b) kuparia
c) suolaa
d) kivihiiltä

4. Anssin kitarapedaalit asustavat suurella roudareille harmaita hiuksia aiheuttavalla jalustalla, joka tunnetaan myös nimellä
a) Enterprise
b) Stadionkiekko
c) Miinakenttä
d) Ruotsinlautta

5. Aukio-albumilla kummittelee Albin Stenman. Minkä Anssin julkaisun teksteissä ei esiinny yhtään kummitusta tai ihmishahmon muotoista näköharhaa?
a) Nummela
b) Suuria kuvioita
c) Rakkaus on murhaa
d) Kesä Kalevi Sorsan kanssa