Anssi aloitti kolmannen F3-kautensa voitokkaasti

Tänä kesänä Anssi ajaa taas Suomen F3-sarjassa Koiranen bros. Motorsport -tiimin väreissä. Alkamassa on jo kolmas autoilukausi; edellisillä yrittämillä Anssi on sijoittunut sarjassa viidenneksi ja neljänneksi. Nyt toiveissa on parantaa suoritusta ja nousta kauden päätteeksi palkintopallille eli kolmen parhaan joukkoon.

”Tulee tosi tiukka vuosi. Ihan tosissaan saa rattia kääntää, jos meinaa päästä sinne. F3-touhu alkaa olla tuttua, mutta nöyränä on lähdettävä kilpailuihin”, Anssi kommentoi asiaa Ilta-Sanomien urheilusivuilla huhtikuun lopulla. Samassa haastattelussa hän myös toteaa, että opittavaa on paljon ja kyseessä on pelkkä harrastus.

Viime viikonloppuna tuli ensimmäinen näytön paikka, kun kausi avattiin Jurvan Botniaringillä. Tuttuun tapaan viikonlopun aikana ajettiin kaksi kisaa, toinen lauantaina ja toinen sunnuntaina. Lauantain lähdössä Anssi nosti autonsa huonon lähdön jälkeen toiseksi ja sunnuntaina sijoitus parani vielä pykälällä, tuloksena kauden ensimmäinen voitto. Anssi peittosi sujuvasti pahimman kilpakumppaninsa tallitoveri Rami Räikkösen lisäksi Mika Salon tiimissä ajavat autoilijat. Kilpailuissa oli mukana Formula Renault -autoilla ajavia kuskeja, joiden sijoituksia ei huomioida varsinaisissa sarjalaskelmissa.

Kauden 2007 aikataulu näyttää tältä:
12.-13.5. Botniaring
9.-10.6. Tallinna
30.6.-1.7. Kemora
11.-12.8. Pärnu
25.-26.8. Ahvenisto
15.-16.9. Alastaro

Mahdolliseen keikkailuun Anssin formulaharrastus vaikuttaa niin, että kilpailuviikonloput pyritään rauhoittamaan ajamiselle. Yksi päällekkäisyys kesän aikana ainakin on: Pärnun viikonloppuna Anssi keikkailee Suomussalmella. Tästä syystä Anssia lennätetään 760 kilometriä ajo- ja keikkapaikkojen välillä. Nähtäväksi jää, miten se käytännössä onnistuu. Viime kesänä Jyväskylän Killerirockin festarikeikka peruuntui artistin ollessa Pärnun suunnalla mahdollisten huonojen lentosäiden armoilla. Joka tapauksessa – ensi viikonvaihteessa ei ajeta, vaan soitetaan akustisia bändikeikkoja Helsingissä, Rovaniemellä ja Tampereella!

Harhaa.com toivottaa Anssille menestyksekästä ja vähäkolarista kesää!

Kattava ja kiitettävästi päivittyvä informaatiopaketti autoilusta anssikela.comin formulasivuilla.