Harhaa.comin kävijämäärä ylitti tuplaplatinaluvut!

Vuoden 2002 marraskuun lopulla avattu Harhaa.com on vaivihkaa ylittänyt 60 000 kävijän rajapyykin ilmeisesti viime viikon torstaina 9.9.2004. Levymyynnissä mitattuna tällä lukemalla artistin sanotaan myyneen jo tuplaplatinaa. Platinaraja eli 30 000 kävijää Harhaa.comissa rikkoutui 20.10.2003. Kiinnostus sivustoamme kohtaan näyttäisi siis pysyneen vakaana kuluneiden vajaan 22 kuukauden aikana.

Englanninkielisten sivujemme kehittäminen on perusteltua, sillä tilastojen mukaan Harhaa.comissa on tässä kuussa käynyt vierailijoita niinkin kaukaisista maailmankolkista kuin Australiasta, Japanista ja Meksikosta. Vankinta suosiota Anssi tuntuu nauttivan kotimaansa lisäksi Ruotsissa, Slovakiassa, Virossa ja Saksassa.

Hakukoneiden, eli pääosin Googlen, tämän hetken Harhaa.comiin päätyneiden hakusanojen top 8 on seuraava: 1. kela, 2. anssi, 3. sanat, 4. soinnut, 5. kotisivut, 6. nuotit, 7. juice, 8. tabulatuuri. Juicen (engl. mehu) lisäksi hakulistalta löytyy mm. sellaisia etunimiä kuin Milla, Mikko, Pekka ja Maija. Vain 6,9 % syyskuun alun hauista tapahtui perinteisellä sanaparilla ”anssi kela”.

Keskimääräinen mattimeikäläinen vierailee Harhaa.comissa päivällä kahdentoista ja neljän välillä. Tuolloinhan ollaan yleensä koulussa tai töissä, eli tietokoneen ja Harhaa.comin äärellä. Kävijöitä riittää pitkälle iltaan ja kaikista hiljaisinta on aamuyön tunteina viidestä seitsemään, jolloin Anssikin lienee jo unten mailla.