Anssin kiertue alkaa

Anssin kiertue alkaa keskiviikkona 19.5. Espoon Tapiola Gardenista. Muita kiertuepaikkakuntia ovat tämän kevään ja kesän aikana muun muassa Helsinki, Nummela, Hämeenlinna, Nilsiä, Kristiinankaupunki, Kiuruvesi, Kemi, Kokkola, Äänekoski ja Seinäjoki.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, luvassa on taas hienoja biisejä, upeita tulkintoja, tulisia sooloja, bändin saumatonta yhteistyötä, päämäärätöntä harhailua, vauhdikasta menoa ja koskettavia hetkiä sekä jo syntyessään klassisia keikkaspiikkejä. Anssi on kirjoittanut alkuvuodesta pari uutta kappaletta, joten niitäkin mahdollisesti kuullaan tulevilla keikoilla. Anssi on myös kehottanut keikalle tulijoita varautumaan pieneen yllätykseen…

Kiertueen jälkeen Anssin on tarkoitus jäädä pitemmälle keikkatauolle, ja hän esiintyy seuraavan kerran todennäköisesti vasta seuraavan albuminsa tiimoilta.

Keikkapaikat ja –päivämäärät näet Anssin kotisivujen keikkakalenterista.

”Teen bändini kanssa jokaisella keikalla asioita, joiden onnistumisesta ei ole mitään takeita! Välillä riski kannattaa; silloin on mahdollisuus saavuttaa jotain taianomaista ja käsinkosketeltavan ainutlaatuista. Välillä taas mennään sitten rytisten metsään, mutta sekin on vain elämää. Ja ennen kaikkea eläVÄÄ! Uskon, että kaikki tämä tarjoaa yleisöllekin huomattavasti mielenkiintoisemman ja mieliinpainuvamman keikkakokemuksen, kuin pelkkä orjallinen, huolellisesti harjoiteltu ulkoaluku.”

Tämän ja Anssin muita ajatuksia keikkailusta voit lukea täältä.