Teemu Raidalta tulossa albumi

Teemu Raidan nimi on ainakin toistaiseksi suurelle yleisölle tuntematon, mutta joidenkin Anssi Kela –fanien korvissa se saattaa kuulostaa tutulta.

Kyseessä on sama Teemu Raita, jota Anssin entinen bändi Pekka ja Susi säesti Teemun showcase-keikalla Helsingin Semifinalissa 6.5.1999*. Se oli Pekan ja Suden viimeinen yhteinen esiintyminen, silloin ei tosin enää esiinnytty Pekka ja Susi –nimellä. Pekka ja Susi –historiaa Teemu sivuaa myös siten, että hän oli tehnyt Anssista haastattelun yhtyeen muinaisille kotisivuille.

Teemu Raita on kotoisin Nummelasta ja kirjoittaa biisinsä itse. Häneltä on toistaiseksi ilmestynyt yksi single, Meidän maailma, joka on joillakin radiokanavilla soinut melko mukavasti. Myyntisinglenä Meidän maailma ilmestyy 8.3. Teemu Raidan esikoisalbumi Kuuleeko maa julkaistaan 19.4. Hänen keikat hoitaa Rocktops.

Teemu Raita –esittelyn voi käydä lukemassa Sony Musicin kotisivuilta osoitteesta www.sonymusic.fi > Kotimaiset artistit > Teemu Raita.

* P.S. Kyseinen päivä oli Anssille toisellakin tapaa erityinen: Anssi ja Asko Kallonen sopivat samana päivänä Anssin ensimmäisen sooloalbumin julkaisemisesta.