Anssin ohjelmatoimisto on nyt Welldone

Suomen suurin ohjelmatoimisto Welldone Agency & Promotion hoitaa tätä nykyä Anssin keikkamyyntiä. Anssia keikalle halajavien tahojen tulee ottaa yhteyttä Welldonen Elina Ormaan, jolla on kokemusta sujuvasta Anssin keikkojen järjestämisestä jo aiemman ohjelmatoimiston Rocktopsin ajoilta.

Welldone Agency & Promotion Oy on perustettu vuonna 1990. Se on maamme johtava viihdetapahtumien järjestäjä, joka tuo Suomeen lähes kaikki täällä vierailevat kansainväliset megatähdet, esimerkkinä viimekesäiset Bruce Springsteenin konsertit, sekä välittää ulkomaisia esiintyjiä festareille.

Kotimaisia artisteja Welldonen edustuksessa on noin kuusikymmentä, viimeksi mukaan tulivat Anssi, Kaija Koo ja Kemopetrol. Kansainvälisten yhteyksiensä ansioista Welldone on voinut hoitaa suomalaisten artistien, kuten HIMin ja The Rasmuksen vientiä ulkomaille. Myös tällä hetkellä keikkatauolla oleva Lemonator on Welldonen tallissa.

Uuden ohjelmatoimiston sivut: www.welldone.fi