Anssi aikoo F3:n rattiin ensi kesänä

Sattuneesta syystä viime kauden ratojen reunoilta Suomen formula 3 -sarjan kisoja seurannut Anssi suuntaa katsettaan jo kohti ensi kautta. Aikomuksena on ajaa täysi kisakausi, kunhan vain rahoittajat löytyvät. (Rahoittajat ottakaa yhteyttä Anssiin!) Ensimmäistä kertaa ruutulippua on tarkoitus tavoitella toukokuussa 2004.

Tämän vuoden toukokuussa loukattu selkä on edelleen tukiraudoilla varustettu, mutta siitä ei ole ollut suurempaa haittaa keikkailulle tai ajamiselle. Ensi kevään artisti lepää laakereillaan ja yrittää kirjoitella uusia biisejä. Kesällä vuorossa on formula kolmosia sekä joitakin keikkoja. Lokakuulle suunniteltu tukirautojen poistoleikkaus kaataa Anssin jälleen petiin joksikin aikaa, mutta poistaa ikävän ylimääräisen kiristyksen niskan seudulta.

Viime kaudella Anssin tallitoverina ajanut Sipe sijoittui F3-sarjassa viidenneksi ja näytti epäilijöille, että musiikkimaailmastakin voi ponnistaa varteenotettavia kuskeja. Myös Sipe on suunnitellut jatkavansa kisaamista ensi vuonna, mikäli yhtye sen sallii. Anssi on epäilemättä harmissaan menettämästään ajokokemuksesta, vaikka onkin saanut toimia Sipen datainsinöörinä. Eli intoa riittää nyt viime kaudenkin edestä. Ja onhan formula-auton ajaminen ollut unelmana pikkupojasta lähtien, joten pidetään peukkuja, että toukokuussa ruutulippu heilahtaa mustiin pukeutuneen kuskin edessä!