Anssin klubikiertue alkaa

Anssin menestyksellinen konserttisalikiertue päättyi Tampereelle 18.10. Nyt on vuorossa klubikiertue, joka alkaa Helsingin Tavastialta torstaina 30.10.

Anssi on konserttisalikiertueen perusteella arvioituna mainiossa keikkakunnossa, joten mahdollisuus nähdä Anssia keikalla kannattaa käyttää nyt hyväksi. Kevään 2004 Anssi pitää keikkataukoa ja keskittyy biisintekoon, luvassa on silloin korkeintaan joitakin yksittäisiä keikkoja.

Anssi on kertonut keskustelufoorumillaan odottavansa kovasti klubikeikkojen alkamista ja että klubikiertueella biisilistat tulevat vaihtelemaan keikalta toiselle. ”Rva Ruusunenkin saattaa tehdä klubiturneella comebackin!”

Keikkakalenterin löydät Anssin sivuilta.

P.S. Konserttisalikeikkojakin on mahdollista nähdä vielä yksi: Järvenpäässä 19. marraskuuta.