Harhaa.comissa yli 30 000 vierailua!

Marraskuun loppupuolella avattu Harhaa.com on rikkonut kävijämäärässään tänään 20. lokakuuta platinarajan 30 000 kpl. Nopeasti suosiotaan kasvattaneen sivuston kuukausikävijämäärä on noussut alkuaikojen vajaasta tuhannesta yli viiteen tuhanteen (syyskuu 2003)! Syyskuun päivittäisen kävijämäärän keskiarvo oli noin 300.

Suurin osa sivuston käyttäjistä on suomalaisia, mutta melko suurta suosiota Anssin musiikki on tuntunut saavan myös mm. Ruotsissa, Belgiassa ja Saksassa. Yleisin käyttäjien käyttöjärjestelmä on Windows ja selain MS Internet Explorer.

Hakukoneista erityisesti Google tuntee Harhaa.comin syöverit kuin omat taskunsa. Todistettavasti sivustolle on saavuttu ainakin 1118:lla eri hakulauseella! Erikoisimmista mainittakoon esimerkiksi ”postia kelalta”, ”lemmikkien taivas”, ”oudoimmat sanat” ja ”sex kotisivut”. Ovatkohan kaikki tiedonnälkäiset löytäneet etsimäänsä informaatiota?