Suuria kuvioita singlelistan yhdeksäs

Suuria kuvioita -single on ensimmäisellä viikollaan (28/2003) noussut Suomen levymyyntiin perustuvalla singlelistalla sijalle 9. Kuudesta uutuudesta Anssin ohittivat täpärästi Hanoi Rocksin ”A Day Late, A Dollar Short” (7.) ja Clamourin ”Ulkopuolinen” (8.). Top 20 -listan kokonaisuudessaan löydät täältä.

Suomen single-, albumi- ja kokoelmamyyntiin, radio- ja videosoittoon sekä disko-ja tanssilistoihin perustuvalla 50 hittiä -listalla Suuria kuvioita on korkeimpana listatulokkaana sijalla 34. Suuria kuvioita on heidän mukaansa Anssin kuudes hitti. Lisää statistiikkaa.

Findance.com on arvostellut Suuria kuvioita -singlen. Lue arvostelu.

Mikäli haluat kuulla Suuria kuvioita useammin radiosta, voit suunnata toiveesi suosikkiasemallesi. Äänestyksiä pyörii ainakin YleX:n ja Kiss FM:n sivuilla sekä Radio Jannen sivuilla, jossa kuulijat saavat äänestää suosikkejaan 30 hitin soittolistalta ja eniten ääniä saaneet pysyvät seuraavankin kuukauden listalla.