Uusi single myyntiin 4.7., radiossa jo 18.6. alkaen

Anssin single Suuria kuvioita tulee kauppoihin myyntiin 4.7.03. Radiosoittoon biisi tulee jo sitä ennen, ensiesitys on keskiviikkona 18.6. klo 7.50 YleX:ssä. Kappale on esimakua Anssin kakkosalbumilta, jonka on tarkoitus ilmestyä elokuussa.

Anssi on kirjoittanut biisin alkuvuodesta ja kuvaillut sitä näin: ”Suuria kuvioita on eeppinen tarina kahdesta kaveruksesta, jotka päättävät hylätä pienet piirit ja lähteä kiertämään maailmaa. Tyyliltään biisi on vahvasti Crazy Horse -vaikutteinen rokkivääntö.” Anssi on kertonut olevansa kappaleeseen erittäin tyytyväinen.

Suuria kuvioita on Anssin oma sävellys ja sanoitus. Hän myös soittaa sillä kaikki instrumentit itse. Single on kestoltaan poikkeuksellisen pitkä – seitsemän minuuttia. Ajatus näinkin pitkäkestoisen singlen julkaisemisesta lähti liikkeelle huulenheitosta, mutta mitä enemmän Anssi asiaa taustajoukkoineen pohti, sitä paremmalta idea tuntui.