Mikko Kuustosen Ainoain-single julkaistu

Maanantaina 10.2.2003 julkaistiin Mikko Kuustosen single ”Ainoain”, jolla Anssi vaikuttaa tuottajan, soittajan ja taustalaulajan roolissa. Tyylikäs musta singlen kansi on nähtävillä Muiden levyillä -sivulla.

Mikko soittaa kappaleessa akustista kitaraa ja huuliharppua, Anssi erilaisia kitaroita (akustinen, sähkökitara ja 12-kielinen Rickenbacker), Ville Kela rumpuja sekä Pekka Gröhn bassoa ja koskettimia.

Usean vuoden tauon jälkeen Mikko on tekemässä näyttävää paluuta ja on noussut singlellään useiden radiokanavien (mm. Ylen Radio Suomi, Radio Nova ja Kiss FM) soittolistojen kärkeen. ”Ainoain” löytyy myös Pahat Pojat -elokuvan soundtrackilta, joka keikkuu Suomen virallisen albumilistan kärkipäässä.

Kuustosen sooloalbumi ”Musta” julkaistaan 10.3.2003 ja sillä tullaan kuulemaan elämänkokemusta huokuvia rosoisia lauluja. Levylle ei ole näillä näkymin tulossa muita yhteisbiisejä Anssin kanssa, vaikka neljään muuhun kappaleeseen on olemassa ”Ainoain”-biisin äänityssessioiden yhteydessä tehdyt pohjat.
Huhtikuussa Mikko lähtee bändeineen kiertueelle ja esiintyy kesällä myös muutamilla festivaaleilla.

Lähteet: www.emi.fi ja www.anssikela.com/forum