Lemonator-uutisia, mm. uudet nettisivut

Anssin bändissä soittavien Antti Karisalmen ja Kelly Ketosen Lemonator-yhtyeen uuden albumin äänitykset ovat loppusuoralla! Kuten edelliselläkin, ”The Waltz” – albumilla, tuottajana toimi tälläkin kertaa Jussi Jaakonaho. Suurimman osan albumin biiseistä miksaa Richard Rainey, joka tunnetaan erityisesti töistään U2:n kanssa. Raineylle on myönnetty kaksi Grammya ja hän on U2:n lisäksi työskennellyt myös mm. Clannadin, Mansunin ja The Corrsin kanssa. Mukana tulevalla Lemonator-albumilla on Posies-yhtyeestä aiemmin muistettu Ken Stringfellow, joka laulaa taustoja yhdellä uudella, ”The Killer I”, kappaleella.

Huhtikuussa julkaistava albumi on vielä nimeämätön, mutta siltä löytyvät mm.
seuraavat biisit: ”The Killer I”, ”Poor Happy Man”, ”Glass Boy”, ”Yearbook 2001”, ”We’ll Be The Flowers On Our Grave” ja ”Ballerina”.

Albumin ensimmäinen single ”Broken Record” julkaistaan helmikuun 17. päivä. Videon biisiin ohjaa Tommi Pietiläinen ja se valmistuu helmikuun puolivälissä.

Bändin viralliset kotisivut ovat jälleen toiminnassa ja ne löytyvät osoitteesta www.lemonator.net. Bändi on pitänyt sivuillaan mm. studiopäiväkirjaa, joten sivuja kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa!

Lähde: Spinefarm Records