Harhaa.com otettu myönteisesti vastaan

”Suomen mittakaavassa suorastaan jättimäinen sivusto”

Marraskuun 25. päivänä avattu epävirallinen Anssi Kela –sivusto Harhaa.com on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Sivujen avaaminen uutisoitiin muun muassa SoneraPlazan Kaistalla sekä Jippiin Mesta.net-sivustolla. Myös radioasemilla, kuten Radio SuomiPopissa, on kerrottu sivuista. Lisäksi lukuisat linkkihakemistot ovat lisänneet Harhaa.comin sivuilleen.

Pop-opas.com valitsi Harhaa.comin viikon webbisaitikseen luonnehtien sivuja muun muassa näin: ”Kelan fanit ovat tehneet suuren työn, jonka tuloksena artisti on saanut Suomen mittakaavassa suorastaan jättimäisen sivuston.”

Anssikin on ehtinyt kommentoida sivuja keskustelupalstallaan: ”Nostan hattua tekijöille – enpä olisi uskonut, että meikäläisestäkin saa irti noin runsaasti tanakkaa faktaa! Harhaa.com on todella laaja tietopaketti, joka tukee erinomaisesti tätä ”virallista” saittia.” Anssin fanit ovat Anssin kotisivujen keskustelufoorumilla ja Harhaa.comin vieraskirjassa kiittäneet sivujen runsasta sisältöä. Myös Anssin levy-yhtiön edustaja on arvioinut sivuja hyvin myönteiseen sävyyn.

Harhaa.comin toimitus on iloinen sivujen saamasta myönteisestä huomiosta ja pyrkii kehittämään sivustoa jatkossakin.