Nummelan keikka päättää juhlakiertueen

Anssin Pientä juhlakiertuetta on jäljellä enää kahden keikan verran. Perjantaina 9.12. keikkabussi pysähtyy Tampereen Ilonan eteen ja lauantaina 10.12. on vuorossa odotettu Nummelan ilmaiskeikka Kuoppanummen koululla. Nummelan keikan piti alun perin avata kiertue, mutta esiintyminen peruuntui. Kaikki yksityiskohdat on vihdoin saatu kohdilleen ja Anssi nousee lavalle!

Nyt korvat hörölle, jos olet menossa Nummelaan! Kuoppanummen koulukeskus sijaitsee Nummelan keskustassa, katso kartta. Tapahtuma koululla alkaa klo 12 paikallisten bändien katselmuksella, jota Anssi on mukana tuomaroimassa. Klo 18-19 soittaa nummelalainen Aikapommi, jonka jälkeen klo 19-21 esiintyy Anssi Kela bändeineen.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta lippuja jaetaan vain 300 kpl. Lippuja saa Kuoppanummen koululta klo 17.00 alkaen ja vain lipun hankkimalla saa olla sisällä loppuillan.

Toinen keikkavinkki Nummelaan: vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kiertää lauantaina 10.12. Länsi-Uudellamaalla ja pysähtyy Nummelan torilla klo 10.15-11.30. Vihdin uutisten mukaan Anssi esiintyy torilla. Haavisto vierailee illalla myös Kuoppanummen koulukeskuksella.

Anssille luovutettaneen Kuoppanummen koululla vasta myönnetty Vihti-mitali tunnustuksena Vihdin hyväksi tehdystä työstä. Anssin Nummela-kappale samannimiseltä albumilta olisi jo itsessään hyvä peruste Vihdin kunnan tuomisesta maailmankartalle. Tämän lisäksi Anssi on ollut tukemassa ja innostamassa mm. paikallisten nuorten musiikkiharrastusta, kuten myös Kuoppanummen koulukeskuksessa tulevana lauantaina nähdään.

Anssin voi bongata lavalla vielä Pekka Haaviston tukikonsertin merkeissä sunnuntaina 11.12., kun valtava määrä muusikoita nousee Helsingin Tavastian lavalle. Esiintymässä ovat mm. Anna Puu, Lauri Ylönen, Olavi Uusivirta ja 22-pistepirkko. Anssi on ollut mukana junailemassa tapahtumaa, soittaa illan housebändissä bassoa sekä esiintyy bändin solistina. Ennakkolippuja Tavastialle saa Tiketistä 20 eurolla ja soitto alkaa klo 20. Lisää tietoa tapahtuman esiintyjistä löytyy Facebookista ja Tavastian sivuilta.

Lue blogista, miksi Anssi halusi keikalle Nummelaan ja mihin se kaatui.
Lue lisää Vihti-mitalista.
Katso Menneistä keikoista Pienen juhlakiertueen keikkojen biisilistoja. Voit lukea lisää juhlakiertueesta alla olevasta uutisesta.