Rakkaus on murhaa -nettisingle julkaistu

Anssin uusimmalta levyltä on lohkaistu neljäs single, Rakkaus on murhaa. Sen ympärille koottiin netistä ladattavissa oleva viiden biisin paketti, joka julkaistiin 27.2. Nettisinglen sisältö näyttää tältä:

1. Rakkaus on murhaa (singleversio)
2. Rakkaus on murhaa (albumiversio)
3. Puistossa (live @ Tavastia 8.12.2005)
4. Rakkaus on murhaa (live @ Tavastia 8.12.2005)
5. Rva Ruusunen (live @ Tavastia 8.12.2005)

Lähes minuuttia albumiversiota lyhemmästä Rakkaus on murhaa -singleversiosta on karsittu mm. lopun jousiosuus pois. Liveotot nauhoitettiin joulukuisella Tavastian keikalla, jossa erityisesti keikan päättänyt Rva Ruususen Gretsch-sooloversio sai yleisön haukkomaan henkeä. Rakkaus on murhaa -kappaleen bändiversiokin oli viime syksyn ehdotonta parhaimmistoa. Jos joku on kuunnellut kappaleita pelkästään levyversioina, suosittelemme ehdottomasti tutustumista keikkaversioihin.

Kappaleita voi ostaa nettikaupoista myös yksittäin, yhden biisin hinta on noin 1 euro, riippuen ostopaikasta. Single on ladattavissa näissä nettikaupoissa:
NetAnttila
MaxMusic
PopCity
Musiikkilataamo
IS:n Musiikki
Apple iTunes
cdon.com
MSN Music

Kaikissa kaupoissa maksuvälineeksi käy luottokortti, suomalaisissa kaupoissa maksun voi hoitaa myös verkkopankin kautta tai tekstiviestillä. Yleissivistävä latausohje löytyy anssikela.comista.

Viimeisimpien tietojen mukaan Rakkaus on murhaa lähetetään radioasemille ensi viikolla, joten tarkkailkaamme radioitamme!