Pieni katsaus kevään keikkoihin

Helmikuun alussa alkaneella Anssin kevätkiertueella on päästy jo hyvään vauhtiin ja jatkoa seuraa huhtikuulle saakka, minkä jälkeen luvassa lienee jonkin verran kesäkuukausille sijoittuvia keikkoja.

Anssin keikkakalenteri löytyy täältä.

Ensimmäisillä kolmella keikalla on ilmennyt pientä uudistumista. Albumilta pois jäänyt Parempi mies -kappale on soitettu toistaiseksi jokaisella keikalla. Viime viikonlopun keikoilla Nummela oli siirretty setin puoliväliin (kiertuehenkilökuntaan kuuluvan Teron toimesta) ja kappale on saanut hiukan rokkaavamman ulkomuodon. Samainen Tero on ilmeisesti ollut myötävaikuttamassa nk. jokeribiisin syntyyn. Jokeribiisi on kappale, jonka kohdalla listassa lukee ”Jokeri” ja Anssi vetää yllätyskappaleen nimen yleisön silmien edessä suljetusta kirjekuoresta. Pitkästä aikaa kuultuja biisejä ovat olleet Kaunotar ja basisti (jokeri), Suuria kuvioita ja The Ballad of Three Amigos. Jälkimmäisen Anssi, Antti ja Kelly esittivät Espoon keikalla.

Anssin keikkaraportit ovat luettavissa täällä.
Uudenkaupungin ja Espoon biisilistat voi tarkistaa Menneistä keikoista.

Keväälle ilmaantui myös erikoisempaa herkkua, kun Anssin ja Pekka Kuusiston yhteiskeikka julkistettiin. Viimekesäisen Tuusulan kirkkokonsertin tyyliin esitettävä spektaakkeli sijoittuu Helsingin Savoy-teatteriin. Päivämäärä on 6.4.2006 ja keikan alkamisaika on klo 19.00. Lipunmyynti alkoi Lippupalvelussa viime viikolla. Suosittelemme erittäin lämpimästi tätä keikkaa!

Uutisia Savoyn keikasta anssikela.comissa ja Nelosen nettisivuilla.

Savoyn keikan lisäksi kevään kalenterista löytyy vain yksi ikärajaton keikka: Salon Kulttuuritalo Kiva. Myös sen liput ovat ennakkomyynnissä Lippupalvelussa.