Harhaa.com rikkoi triplarajan (vuosissa)

Eräänä maanantaina 25. marraskuuta 2002 klo 17:15 pieni vaaleansininen sivusto näki hämärtyvän päivänvalon. Pian tämän jälkeen se osoittautui todelliseksi hirviöksi, jonne kävijät mystisesti harhautuivat useiksi tunneiksi. Lehdissäkin uutta tulokasta nimiteltiin jättiläismäiseksi ja se kurkottautui linkkeineen ympäri internettiä aina Anssin virallisille sivuille saakka. Nyt harhainen sivusto on saavuttanut kolmen vuoden viiksekkään iän ja on synttärijuhlan aika!

Etusivun laskurin ottaessa lopputilin vuosi sitten kävijöitä oli vieraillut sivuilla yli 60 000. Triplaplatinaan oikeuttavat kävijämäärät on jo ylitetty: tänä vuonna uniikkeja kävijöitä on ollut jo 35 456 kpl. Pieni vaaleansininen sivusto on valloittanut maailman, kirjaimellisesti Amerikkaa ja Eurooppaa myöten, marraskuussa vieraita on käynyt mm. Taiwanista, Meksikosta ja Japanista.

Haluamme kiittää uskollisia lukijoitamme, jotka ovat roikkuneet sivustolla läpi epätoivontäyteisten monen kuukauden keikkataukojen, vastailleet toinen toistaan omituisempiin galluppeihin ja kirjoitelleet harhaisia terveisiään vieraskirjaan. Kiitokset myös levylaulajalle, jonka ansiosta meillä on aina välillä jotain asiaakin, mistä kirjoittaa.

Ja ei kun kaakun kimppuun!

T: Harhaa-tiimi