Rakkaus on murhaa -albumi julkaistu!

Rakkaus on murhaa

Tänään on se suuri päivä jota on odotettu – Anssin kolmannen albumin Rakkaus on murhaa julkaisupäivä! Pää kolmantena jalkana levykauppoihin ryntäävien kannattaa muistaa, että albumia on olemassa kahta eri versiota: tavallinen cd-painos ja pari euroa kalliimpi DualDisc-versio.

Cd-versio sisältää pelkkää ääntä, eli kymmenen Anssin huolella hiomaa musiikkiteosta. DualDisciltä löytyy lisäksi videomateriaalina studiopäiväkirja ja kolme akustista livebiisiä (Rakkaus on murhaa, Murhaballadi, Mikan faijan BMW) soitettuna Pekka Kuusiston kanssa sekä albumin biisit 5.1 -tilavaikutelmalla enhanced-versiona. DualDiscin tunnistaa kannessa olevasta tarrasta.

Levyllä musisoi multi-instrumentalistimme lisäksi kaksi rumpalia (Ville Kela, Kelly Ketonen), kaksi viulistia (Pekka Kuusisto, Paula Nykänen), kaksi alttoviulistia (Mauri Kuokkanen, Jussi Tuhkala), kaksi sellistiä (Riikka Lampinen, Päivi Ahonen) ja yksi flyygelitorven soittaja (Mikko Pettinen). Levyn tuottajia ovat Anssi Kela ja Jukka Immonen. Jukalla on meriitteinään myös äänitys, ohjelmointi ja miksaus. Levyn kannet on kuvattu autenttisessa levyn äänityspaikassa eli Fried Music -studiolla, hovikuvaajana jälleen Jouko ”Jönssi” Lehtola.

Albumin julkaisun kunniaksi myös anssikela.com ja foorumi ovat vaihtaneet väritystään uuden levyn mukaisiksi. Virallisille sivuille on tullut myös paljon uutta mielenkiintoista luettavaa, mm. Anssin kitaralemmikeistä. Ja jos sinulla on jotain sanottavaa uudesta levystä, levylaulaja kuulee mieluusti kommenttisi foorumilla.

Mikäli haluat lukea lisää uudesta albumista, siirrä katseesi muutama sentti alaspäin niin löydät tuoreen Anssin haastattelun.