Anssi keikkailee Pyhällä ja Pakkahuoneella

Virallista keikkataukoa viettävää Anssia voi nähdä tällä ja ensi viikolla keikalla Pelkosenniemellä ja Tampereella.

Ensimmäinen keikka on akustinen esiintyminen Pyhä Winter Unplugged -festareilla lauantaina 29.1.2005. Paikkana on Hotelli Pyhätunturin Ravintola Racca. Pohjoisessa asuvilla ja sinne matkaavilla on lupa odottaa elokuun Unplugged-tapahtuman tyylistä iltaa, jossa Anssi esiintyi Lenni-Kalle Taipaleen yhtyeen ja Marzi Nymanin kanssa. Nämä herrat ovat myös ensi lauantaina paikalla. Samana iltana esiintyvät myös Petri Munck ja Irina. Keikan alkamisajaksi on merkitty klo 21.

Toinen esiintyminen tapahtuu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella, jossa järjestetään Rock Against Drugs -hyväntekeväisyyskonsertti sunnuntaina 6.2.2005. Anssin lisäksi oman panoksensa illan ohjelmaan tuovat Toni Wirtanen, Timo Rautiainen, Irina, Indica, TikTak, Jussi (Uniklubi), Nisse Nordling ja Tommi Läntinen. Kukin solisti esiintyy housebändin kanssa, jossa lupaillaan olevan muusikoita mm. Hanoi Rocksista, Bomfunk MC’s:stä ja Palefacen taustalta. Anssi on mainostanut esittävänsä kolme kappalettaan ”luultavasti sieltä kuluneimmasta päästä”. Lippu on varminta ostaa ennakkoon jostain seuraavista paikoista: levykauppa Epe’s (Tampere), Youth Against Drugsin toimistot (Jyväskylä ja Tampere). Lipun saa omakseen 8 eurolla, paitsi jos omistaa YAD:n jäsenkortin, jolloin lippu maksaa vain 5 euroa. Tuotot menevät huumeidenvastaiseen työhön tapahtuman järjestävän Youth Against Drugs ry:n kautta. Konsertti on ikärajaton ja päihteetön. Ovet aukeavat klo 17 ja soitto kestää klo 21:een.

Lisätietoja voi etsiä näiden linkkien kautta:
Pyhä Winter Unplugged
Rock Against Drugs