Antin ja Saaran bändit keikalla Semifinalissa

Anssin bändin jäsenet kunnostautuvat näin keikkatauon aikana esiintymällä siviilibändiensä kokoonpanoissa. Basisti Antti Karisalmen ja kosketinsoittaja ym. Saara Metsbergin voi nähdä 15.12.2004 Helsingin Semifinalissa, jossa Holster Van ja Public Melody järjestävät yhteiskeikan. Teeman on kerrottu olevan englanninkielinen popmusiikki.

Holster Van on viisihenkinen bändi, jossa A. Karisalmi hoitaa basistin virkaa. Muu kokoonpano on seuraavanlainen: Jenny (laulu), Pekka (kitara), Tuukka (kosketinsoittimet, laulu), Petri (rummut). Bändin solisti Jenny vastaa biisien teosta.

Antti on kuulunut bändiin tammi-helmikuusta 2004, tarkempi yhtyeen perustusajankohta on hiukan hämärän peitossa. Pyysin Anttia kertomaan joitakin faktoja Holster Vanista ja näin hän vastaili:

Bändin tausta:
”Muilla on Sibelius-Akatemia-tausta, itse olen ainoa ei-akateeminen musikantti ko. porukassa, josta en koe olevani alemmuuskompleksinen.”

Musiikillinen suuntaus:
”Suuntaus lienee jossain Aimee Mann – Cardigans – Carole King – tms. akselilla. Popista on kyse.”

Bändin kuvailu muutamalla adjektiivilla:
”Sävykäs. Viipyilevä. Pirskahteleva. Tai jotain. Tanniininen.”

Illan toinen esiintyjä Public Melody on Saara Metsbergin bändi, joka on ollut kasassa parisen vuotta. Jäseniä bändissä on tiettävästi neljä ja he soittavat Saaran tekemiä englanninkielisiä biisejä.

Haastattelussamme keväällä 2003 Saara kertoi uudesta bändistään näin:
”Meitä on siinä neljä tyyppiä ja ollaan käyty nyt joitain kertoja vähän soittelemassa. En vielä tiedä tuleeko siitä pidempikin projekti vai jääkö se vähän puolitiehen niinkuin monesti käy. Aika näyttää…”
”Oon tehnyt nyt muutaman biisin tota uutta bändiä varten. En oikein osaa kuvailla niitä muutoin kuin, että semmoisia poppis-biisejä.”

Tämä yhteiskeikka-spektaakkeli on siis Semifinalissa keskiviikkona 15.12. Ovet avataan klo 21, sisäänpääsyyn vaadittava ikäraja on 18 vuotta ja lipun (sis. narikan) voi lunastaa 5 e hintaan.

Antti ja kumppanit toivottavat suuren yleisön lämpimästi tervetulleeksi!