Päivä Pelastusarmeijalle! -konsertti su 7.11.2004

Hyviä uutisia keikannälkäisille musiikinystäville, mutta lyhyellä varoitusajalla: Anssi keikkailee akustisesti Tampere-talossa ensi sunnuntaina 7.11.2004 klo 19 alkaen, konsertissa mukana Jani Wickholm yhtyeineen.

Lehdistötiedote:

Päivä Pelastusarmeijalle
KELAN JA WICKHOLMIN YLLÄTYSKONSERTTI TAMPERE-TALOSSA

Anssi Kela keskeyttää yllättäen keikkataukonsa yhden konsertin ajaksi. Kela ja Jani Wickholm ovat pystyttäneet pikavauhdilla hyväntekeväisyyskonsertin yhdessä Tampere-talon kanssa. Artistit esiintyvät sunnuntaina 7.11. klo 19 alkaen Tampere-talon isossa salissa. Konsertin lipputuotot ohjataan lyhentämättöminä Pelastusarmeijan lasten- ja nuortentyöhön.

Päivä Pelastusarmeijalle

Konsertin suunnittelu ja toteutus ovat lähteet liikkeelle pikavauhtia. Ideasta toteutukseen on kulunut vain muutama viikko.

– Idea konserttiin lähti liikkeelle vanhasta hokemasta ”menee koko päivä Pelastusarmeijalle”. Tässä katsotaan mitä se voisi oikeasti tarkoittaa, valottaa Anssi Kela.
– Päätimme katsoa ja kokeilla voiko tällaiseen ponnistukseen lähteä todella lähes päivän varoitusajalla, Jani Wickholm jatkaa.

Tampere-talo lähti talkoisiin mukaan ja nyt konsertti on toteutusta – ja vielä yleisöä vailla. Tampere-talon toimitusjohtaja Kalervo Kummola on innoissaan hankkeesta.

– Olimme heti valmiita mukaan, kun sattumalta tuo päiväkin oli vapaana, Kummola toteaa. Tällaista juttua ei ole ennen Tampere-talossa tehty ja siksikin tämä on aika kiinnostava juttu. Sitä ei tiedä, vaikka synnyttäisimme tästä oikein perinteen.

Liput myydään lauantaina ja sunnuntaina

Konsertin lipunmyynti toteutetaan sekin vapaaehtoisvoimin. Mukaan on lähtenyt kaksi myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuvaa ryhmää, jotka tulevat toteuttamaan lipunmyynnin Tampereella lauantain ja sunnuntain aikana mm. tapahtumissa, ravintoloissa jne. liikkuen.

Lisäksi myyntiryhmillä on sunnuntaina klo 12-18 myyntipisteet Koskikeskuksessa teatteri Atlaksen aulassa sekä Rautatieaseman jalankulkutunnelissa. Konserttiin myydään yhteensä 1400 lippua. Lipuilla ei ole pohjahintaa eli hinnan voi neuvotella myyjien kanssa. Lippujen tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan konsertissa Pelastusarmeijan lasten ja nuortentyön hyväksi.

Päivä Pelastusarmeijalle!
Konsertti Tampere-talossa sunnuntaina 7.11. klo 19.
Esiintyjinä Anssi Kela ja Jani Wickholm.

Anssin infoisku aiheesta löytyy foorumilta.