Anssi starttaa F3-kauteen

Suomen formula kolmosten kilpailukausi käynnistyy Alastarolla ensi lauantaina 15.5.04 ja myös Anssi on mukana tavoittelemassa ruutulipulle pääsyä. Talli pysyy samana kuin viime vuonnakin; Anssi ajaa Koiranen Bros. -tiimin väreissä yhdessä toisen rokkarin, Simo ”Sipe” Santapukin kanssa, joka tuli viime kauden SM-sarjassa viidenneksi.

Ensimmäiset testit on jo ajettu Jurvan radalla. Sipen autossa havaittiin öljyvuoto, mutta Anssin auto pelasi hyvin, kerrotaan Koiranen Bros. -tallin sivuilla.

Viime kesän kisat jäivät Anssilta sattuneesta syystä väliin. Testiajo-onnettomuuden jälkeen selkärankaa tukemaan laitetut titaanituet poistettiin jo helmikuussa, ja sen jälkeen paraneminen eteni odotettua nopeammin, kertoo Anssi Ilta-Sanomien (8.5.04) haastattelussa. Ylimääräiset titaaniosat selässä olisivat voineet aiheuttaa riskejä epätoivotuissa mutta mahdollisissa ajotärskyissä.

Anssille ei ole jäänyt kammoa formularadoista, eikä hänen tarkoituksenaan ole hankkiutua suin päin vaarallisiin tilanteisiin. Anssi sanoo formulaharrastuksen tuottavan hänelle paljon iloa ja alkavalla kaudella hän haluaa ennen kaikkea voittaa itsensä. Ja epäilijöille tiedoksi, että musiikki tulee olemaan jatkossakin autoihin hurahtaneen levylaulajamme leipätyö.

Kesän aikana kilpaillaan kuutena viikonloppuna:
15–16.5. Alastaro
29–30.5. Ahvenisto
19–20.6. Jurva
31.7–1.8. Alastaro
14–15.8. Veteli
4–5.9. Ahvenisto

Harhaa.com toivottaa onnea alkavalle F3-kesälle!