Ville Kelan bändiltä uusi promosingle

Jarmo Vähähakan (laulu yms.) ja Ville Kelan (rummut yms.) muodostama yhtye Kamera on otttanut takaisin alkuperäisen nimensä ja on nykyään siis taas Bilmo. Syynä nimenmuutokseen on ruotsalainen Kamera-yhtye.

Bilmolta on ilmestynyt promosingle, jolla on kappaleet Feeniks ja Aika on nyt. Molemmat laulut ovat Jarmon ja Villen käsialaa. Laulut ovat kuunneltavissa myös Bilmon levy-yhtiön kotisivuilta www.levy-yhtio.com.

Jarmo Vähähaka tunnetaan muun muassa muutaman vuoden takaisesta Frostbites-yhtyeestään, joka vuonna 1999 julkaisi Anssi Kelan ja Risto Eskolinin tuottaman mainion, bändin nimeä kantavan albumin. Ville Kela tunnetaan puolestaan muun muassa viime vuosikymmenellä toimineen Pekka ja Susi -bändin rumpalina sekä isoveljensä Anssin bändin rumpalina.

Syyskuussa 2003 Bilmolta (silloin tosin vielä Kamera-nimellä) ilmestyi ensimmäinen promosingle, jolla oli biisi Aika on nyt eli sama kappale, joka on kakkosbiisinä tällä uudella sinkulla.