Suuria kuvioita -singlen julkaisupäivä

Anssin elokuussa ilmestyvän toisen sooloalbumin ensimmäinen singlemaistiainen – Suuria kuvioita – on julkaistu perjantaina 4.7.2003. Levyltä löytyy mitaltaan 6.54 minuuttinen rehdisti Neil Young & Crazy Horse -vaikutteinen rockvääntö, jossa kaksi ystävystä karistaa kotimaan tomut jaloistaan ja lähtee etsimään suurempia kuvioita.

Tänä keväänä tehty, aiemmin keikoilla esittämätön singlebiisi on kaikilta osiltaan Anssin käden jälkeä ja äänitetty omassa kellarikotistudiossa. Miksaajana toimi Jussi Jaakonaho, joka Anssin mukaan käytti Neil Youngin Ragged Glory -levyä soundimaailman mallina. Finnvoxin Pauli Saastamoinen on masteroinut biisin. Levynkansitaiteesta vastaa J@nggd.

Suuria kuvioita on normaalisingleä pidemmästä kestostaan huolimatta soinut mukavasti radiossa. Biisi on YleX:n viime viikon (26/2003) B-soittolistalla, muttei ole ensimmäisen soittopäivänsä 18.6. jälkeen ollut aseman 30 soitetuimman biisin joukossa. Saman radioaseman viikottaisessa Himotuimmat-äänestyksessä Suuria kuvioita ei ole vielä noussut toivotuimpien joukkoon.

Singlet löytyvät siis tästä päivästä lähtien hyvistä levyliikkeistä. Harhaa.comista löydät Suurien kuvioiden sanat ja levynkannen.