Springsteen-tribuutti jatkuu loppukesällä

Anssi Kelan, Ile Kallion, Mikko Kuustosen ja Esa Kaartamon Springsteen-tribuuttikiertueen oli tarkoitus päättyä helatorstaina 29.5. Lahden Iso Jano -tapahtumaan. Anssin äskettäinen loukkaantuminen autourheiluonnettomuudessa on nyt kuitenkin tuonut muutoksia suunnitelmiin.

Aiottu Lahden keikka tehdään, mutta ilman onnettomuudesta toipuvaa Anssia. Samoin esiintymisen jälkeiset päätösbileet jäävät pitämättä. ”Tuntuisi väärältä juhlia, kun Anssi toipuu leikkauksesta. Haluamme ehdottomasti pitää kunnon kekkerit vasta sitten, kun Anssikin on mukana”, kertoi kiertueidean isä Ile Kallio tänään Ilta-Sanomissa.

Niinpä kiertue saakin jatkoa loppukesästä. ”Tätä ei ole vielä sovittu, mutta pakkohan meidän on esiintyä vielä yhden kerran, jotta Anssi saadaan mukaan viimeiselle keikalle. Talutan kaverit lavalle vaikka väkisin.”, Ile lupaa.