Single kesäkuussa, albumi elokuussa

Anssin seuraavan albumin julkaisuaikataulu on selvillä. Kakkosalbumi ilmestyy elokuun puolivälissä. Maistiainen siltä saadaan jo kesäkuun alussa, kun ensimmäinen single julkaistaan.

Keikkailun Anssi aloittaa vasta syksyllä albumin ilmestyttyä. Anssin kesän ohjelmaan kuuluu kilpa-autoilua F3-sarjassa, asista tiedotetaan virallisesti parin viikon päästä.

Levyn julkaisuaikataulusta kertoi muun muassa tämän päivän Ilta-Sanomat laajassa jutussaan sekä tänään julkistettu levy-yhtiö BMG:n tiedote:

”Vuonna 2001 esikoislevyllään viisinkertaista platinaa myynyt Anssi Kela on viimeistelemässä uutta levyään. Ennennäkemättömän kansansuosion saaneet Kelan laulut saavat jatkoa elokuussa ilmestyvällä albumilla. Anssi itse kertoo odotetun pitkäsoiton sisällöstä: ”Ekalle levylle löytyi oma tyylini tehdä biisejä ja haluan jatkaa samalla linjalla. Uusi levy ei kuitenkaan tule olemaan hiilipaperikopio Nummelasta vaan siitä rakentuu ihan oma kokonaisuus. Biisien toteutuksessa voi kuulla uusiutumista mutta kyllä tarinoista ja tyylistä edelleen minut tunnistaa”. Levyn ensimmäinen single ilmestyy kesällä. Keikkailun Anssi aloittaa jälleen oman bändinsa kanssa uuden levyn myötä alkusyksystä.”

Lisätietoa Anssin kirjoittamassa Studioraportti #3:ssa.