Anssi mukana Pahat pojat -soundtrackillä

Tammikuun 10. päivänä ilmestyy Pahat pojat –elokuvan soundtrack. Levyllä on mukana Anssi Kelan ja Mikko Kuustosen yhdessä kirjoittama ja esittämä Ainoain. Kyseessä on sama laulu, jonka Anssi ja Mikko esittivät livenä suorana televisioidussa Plan-illassa 27.10.02.

Pahat pojat –sountrackillä on edustettuna laaja kirjo suomalaista rock-musiikkia. Mukana on Kelan ja Kuustosen lisäksi ennen julkaisematonta materiaalia muun muassa Yö-yhtyeeltä, Jore Marjarannalta, The Rasmukselta, Apocalypticalta ja Tommi Läntiseltä.

Anssi oli alun perin tehnyt kyseiseen elokuvaan kappaleen nimeltä Kipinöitä. Se ei kuitenkaan päätynyt levylle, eräiden tietojen mukaan siksi, että se olisi paljastanut liikaa elokuvan juonta. Kipinöitä kuultiin Anssin akustisella keikalla 8.10.02, jolloin se herätti suurta ihastusta. Nähtäväksi jää julkaistaanko laulu Anssin kakkosalbumilla, jota on lupailtu kevääksi.